Bed & Breakfast, overzicht van de kamers en tarieven

Slapen

De totale bovenverdieping van De Oude Pastorie is gereserveerd ten behoeve van Bed & Breakfast. Er zijn vier slaapkamers, ingericht in klassieke stijl, beschikbaar voor de gasten.
Twee kamers zijn ingericht met een twee- persoonsbed of bedstede. Twee kamers hebben een tweepersoons bed en eenpersoons bedstede, ideaal voor meereizende kleine kinderen.
Voor de gasten zijn er zijn twee badkamers aanwezig. Badjassen en handdoeken zijn voor de gasten ter beschikking.

Ontbijt

Het luxueuze ontbijt bestaat uit: Vers fruit, diverse (warme) broodjes, meerdere soorten vleeswaren, kaas, eigengemaakte vruchtenjams en zoetwaren. Natuurlijk ontbreekt het eitje niet en worden koffie, thee en jus d’orange geserveerd. U kunt ook genieten van een assortiment ontbijtgranen te gebruiken met melk of yoghurt. Het totaal van het ontbijt is omvangrijk. Het staat de gasten vrij om voor zichzelf hieruit een lunch samen te stellen.
Het ontbijt staat s’morgens gedekt in de ontbijtkamer beneden, onderdeel van de galerie. Tijdens het ontbijt kan weer genoten worden van de tentoongestelde kunst en de totale aankleding van De Oude Pastorie.

Diner

In de directe omgeving van De Oude Pastorie zijn meerdere restaurants van diverse niveau’s: Van pannenkoekenhuis tot gelegenheden waar u in een goede sfeer een gehele avond van uw diner kunt genieten.

Zie ook:
www.denuiver.nl
www.restaurantopdepoort.nl
www.deoudemaas.nl

Ook in Oss zijn diverse restaurants waar het zeer goed toeven is.

Zie ook: www.toerismeoss.nl

Voor groepen van gasten wordt bestaat ook bij De Oude Pastorie de mogelijkheid om op afspraak een BBQ maaltijd te laten verzorgen.

Ontvangst en afspraken

Bij aankomst in De Oude Pastorie worden de
Bed & Breakfast gasten ontvangen met koffie of thee en wordt een rondleiding door het huis gegeven. Overigens de koffie en thee staat voor de gasten steeds gratis klaar voor gebruik.
De diverse ruimtes van het huis zijn vrij voor gebruik en kunnen ook, zonder kosten, voor eigen avond activiteiten gereserveerd worden.
Uitgebreide informatie over de omgeving, geschiedenis en activiteiten ligt ter inzage.

Afspraken over tijdstippen van aankomst en vertrek en van ontbijt worden in overleg gemaakt, waarbij ervan wordt uitgegaan dat de gasten meestal lang, langzaam en tot uiterste van het goede leven van weleer willen genieten.
Via een sleutel hebben de Bed & Breakfast gasten vrij toegang tot het huis en hum kamer.

Tarieven Bed & Breakfast van De Oude Pastorie

Prijs per kamer per nacht bij een bezetting met

1 persoon
€ 55,-
2 personen
€ 95,-
3 personen
€ 125,-
Bij een verblijf van 2 of meer nachten geldt een korting van 10,- per kamer over alle nachten.
Prijzen zijn inclusief ontbijt en vrij koffie/thee
Bed & Breakfast gallery